Hobøl Motorklubb

Grasrotandelen

 grasrotandelen_stor

Grasrotandelen – hjelp oss å verve støttespillere

Som klubb ønsker vi oss selvsagt vår andel av «kaka» fra Grasrotandelen. Vi oppfordrer alle til å ta i et tak og hjelpe oss å verve støttespillere. Det er lett og oppskriften finner du her.

HOBØL MOTORKLUBB

Organisasjonsnummer: 886145802

32774886145802

Vil du gi din støtte til HOBØL MOTORKLUBB?

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i HOBØL MOTORKLUBB!

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine – Lotto, Tipping og Joker for eksempel – og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din – du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 886145802 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

Hvis du vil skrive ut infoen over for å verve noen, finner du link til dokumentet her

Mer info fra Norsk Tipping om Grasrotandelsen finner du her.