I klubben kan du leie trialsykkel for å prøve om dette er noe for deg, men du må kjøpe lisens og klubbmedlemskap (rekrutteringsmedlemskap kr. 100,-). Du kan velge om du vil kjøpe engangs opplæringslisens eller en 3 mnd. opplæringslisens.

Engangs lisens kjøpes via SMS og koster kr. 55,- (5-12 år) og 110,- (13+ år) og kan kjøpes flere ganger. Men du skal ikke kjøre mange ganger før det lønner seg med en 3 mnd. opplæringslisens. Prisen på denne er kr. 190,- (5-12 år) og kr. 380,- (13+ år) Opplæringslisens er kun gyldig for trening, men kan forholdsvis enkelt oppgraderes til en lisens man kan kjøre konkurranse med. For 3 mnd. opplæringslisens må man registrere seg via minidrett.no og søke om medlemskap i klubben før man kommer til klubben. Er utøveren under 16 år må også en foresatt være medlem.

Vi har utleiesykler fra de aller minste elektriske syklene, over til 50, 80 og 125 ccm bensinsykler som passer for både barn og voksne. I tillegg har vi alt påbudt sikkerhetsutstyr til utleie, som er inkludert i prisen for leie av sykkel. Prisen for leie av sykkel m/sikkerhetsutstyr er kr. 100,- for 30 min.

Alle dager vi har utleie, har vi en dedikert aktivitetsleder / instruktør på det området som benyttes av de som er helt nye.

For de som låner våre hjelmer ved sykkel leie har vi innført påbud om kjøp av elastiske hjelm-hetter. De blir da personlig eie og skal brukes hver gang du låner en hjelm. Hettene selges i klubben og koster kr. 100,- Støvler og hansker kan også lånes.

Fast utleiedag er tirsdager kl. 18-21 i sommerhalvåret og søndager kl. 13-16 i vinterhalvåret.

Hobøl Motorklubb | Adresse: Greaker, 1827 Hobøl | E-post: leder@hobolmk.no |