Hobøl Motorklubb (HMK) ble stiftet 21.11.1988 og er en av Norges større trialklubber. Vi har et klubbhus på totalt 120 m2 med verksted, møterom, kjøkken og oppholdsrom. Huset ligger i skogen ved Greaker gård, like syd for Elvestad i retning mot Moss.

Vi har et stort og variert treningsområde med mange muligheter. Godt miljø og gode tradisjoner. Her kan man trives, enten man bare vil kjøre litt eller satse på å bli en gode elitekjørerer. Hobøl MK har opp igjennom årene hatt flere utøvere på landslag, som har tatt medaljer på norsk og internasjonalt nivå. Klubben arrangerer gjerne et eller flere løp hvert år.

Man kan trene Trial fra fylte fem år. De aller minste kjører gjerne på elektriske sykler. Trial er en sport der foresatte aktivt må være med. Barn og ungdom mellom 5 og 16 år må ha følge av en voksen over 18 år på trening og løp. Over 16 år kan man trene uten at foresatt er tilstede.  Men det må uansett være ansvarlige personer fra klubben tilstede under trening.

Hobøl Motorklubb | Adresse: Greaker, 1827 Hobøl | E-post: leder@hobolmk.no |